Tiny Hand eemiliajakobsson -

31 augusti

Det spöregnar ute, jag lyckas då timea regnet när jag ska på stan, skulle på stan igår efter skolan (slutade fem) då började det regna. Gick på stan idag och det började spöregna. Inte riktigt min turdag idag märker jag.
Har iallafall just kommit hem, ska sätta mig och fixa naglarna (kommer bild på resultat sen), men först ta mig något lätt att äta.


please please please, take me back!

min uppdatering suger!

Om den gör, men jag har inte haft lust alls att blogga. Men kanske återfår den nu, varit i turkiet kom hem i förrgår och det var så obeskrivligt roligt så ojoj! Skolan har börjat, tre nya i klassen annars är det som vanligt förutom alla nya kurser. Börjar elva idag, slutar fyra. Så ska snart börja bege mig mot skolan.

Har lite bilder jag inte la upp från lördagen innan jag åkte och innan Oskar Linnros! <3


Jag och Nattypatty!


Jag, Anders och ÄlsklingsCassmutt!


Puss på min bebbe!


Ingen kanonbild direkt, men Oskar Linnros!! <3

Nu ska jag röra mig mot skolan på en stund, ska packa ner böckerna åsådära!
Hörs sen dårå!

barn är för söta!


godmorgon

Vaknade halv tio av grannen som håller på att rusta om, det är någon firma hos dom och hjälper så dom börjar borra svin tidigt. Hela veckan har dom borrat halv 8, förutom idag då dom börja halv 10. Den tackar vi för.
Idag är det iallafall dags för första dagen på kalaset, har lite stressigt faktiskt, mycket att göra innan det är dags.
Nu ska jag iallafall upp och göra mig frukost sen blir det nog att lägga sig i sängen en stund till om borrandet bara kunde sluta.

 
Precis då jag hade vaknat, nu blir det frukost GODMORGON!:)

skyller på tröttheten

Det får jag väl som en godkänd anledning till varför jag uppdaterat så lite?
Ska försöka bättra mig nu alltså, slänga upp bilder imorgon från Pdol, sen även komma ihåg att ta massvis med bilder från Luleå kalaset som börjar imorgon. Har egentligen inte så mycket att skriva just nu, men börjar väl uppdatera mer imorgon när jag vaknat, håll utkik!

Btw, 22a augusti 19:00 lyfter planet, var tror ni jag åker?;)