Tiny Hand eemiliajakobsson -

fiske

Igårkväll gick jag ut kring 22, då var Ebba här utanför mig och sen kom även Benne. Vi gick mot stan o satt där och tog det lugnt, sen kom Drugge och vi satt på Floras en stund. Vi blev svin sugna på att fiska så vi fick skjuts till Björx o hämtade fiskespön sen fiskade vi. Medans vi promenderade mot storsinken såg vi en fladdermus, how awesome!
Har aldrig förut sett en sån i mitt liv, eller jo i Danmark på nå zoo typ men inte i naturen så de var häftigt.
Det var bara Drugge och Benne som fick fisk, jag däremot.. Jag fiskade upp en galje, var helt säker på att det var napp och en fisk så vevade ivrigt in den men alla skratta och de var bara en galje.. Sen råkade jag kasta Ebba i benet, förlåt igen! Sen kastade jag på något konstigt sätt på land så jag fastnade i nå gräs så slet jag loss linan och den kom snabbt emot mig o jag fick kroken i magen, smart tjej! Ingen super fiskare.. Ebba hittade en groda också, jätte söt!


Drugge


Jonas


Drugge

Nu ska jag klä på mig och kanske ta en powernap även fast jag klev upp för 1½ timme sen, haha!

Thats the sound of a victory

Nu ska jag snart ut och möta Ebba, är på jätte dåligt humör men jag hoppas de blir bättre snart.

 
tsss, härråh!

pictures




























-

The shit you hear about me might be true, but then again, it could be as fake as the bitch who told you.


Playground fun

Jag har trillat med min cykel idag, nästan stillastående. Var jätte hemskt men ändå kul, tur att jag inte gjorde illa mig iallafall. Det är alltid jag...


Haha, mitt garv är inte ens kul..





im out

 
 



EGOOBOOOST, Nu drar jag ut, SVIN LADDAD WÄÄÄÄH!


här finns laddade kanoner som fan

Sitter och väntar på att Ebba ska ringa mig, vi ska dra oss mot Lulsundet tror jag och grilla Marshmellows eller hur man nu skriver det, mums! Får se vad vi hittar på för äventyr sen dårå!

 
 

Är det många som ska till Boden alive i helgen btw?:)

My mama

Åh, vad jag blev lycklig. Titta vad min mamma kom hem till mig med HIHI


Nu vill jag ha sol så jag får bli bruuuun!

Söndagsmys

Jag och min underbara fru gick ut och tänkte hitta på nå bus eller någonting i den stilen, blev så kallt så jag kom med den smarta idén att gå till konsum så där köpte vi chees doodles, surkräm chips och hallonsoda. Vi tänkte först gå till Hemmakväll och köpa godis, men då orkade vi inte men när vi kom ut från Konsum såg vi två tjejer gå och gotta sig ur sina påsar så jag sa till Johanna "ska vi köpa godis? Du får bestämma!" "Hade varit jätte gott med godis" "Sant, vi behöver ju inte köpa så mycket av varje sort". Så vi gick dit också, nu är det mys!
 

 

vem är pippi?




Söndag

Visst är det söndag idag? Haha, jag har ingen koll. Min midsommar har varit awesome iallafall.
Var i stugan på fredagen låg i poolen på en luftmadrass från halv 12 till kvart i 6, riktigt skönt.
Brände mig lite smått i fejjan o på bröstet men de är ju bara bra, då vet man att man blir brun!
Sen på kvällen hade vi 4kamp, stövel och sock kastning, boule typ och luftgevär. Det var skoj det med.
Sen ba tjilla vi på, underbart!

Igår kom jag hem vid två tiden, somnade till fyra sen blev jag våld gästad av Robin.D och Robin.W, idioterna låste ut mig på min balkong där var de var massor med spindlar så spela dom in när jag stod där med smått panik. Dom var hos mig till typ sju, sen kom Ebba och vi åt jordgubbar med grädde och chokladsås, sen tagga vi tivoli.
Orkar inte skriva mer om gårdagen, huvva inge roligt senare på kvällen :(

Vaknade iallafall i min egna säng där vid 1, sjukt trött. Ska snart cykla och möta min älskade fru på kvantum sen vi mojsa på hos mig, blir att färga hennes hår. Vi hörs mer sen, puss!

 
 
 
Lite brun är jag väl ändå, hihi!

Nu måste vi dra ihop nå gäng o lira volleyboll någon dag, tagga!

Steeeek

Har legat på stranden från halv tolv till sex, sjukt skönt! Blev att bada nere på Varvet också.
Nu ska vi göra en liten "back in the days" o dra på tivoli, yiho!


Emser ;)


Sjukt suddiga bilder, men hade cocosolja över hela mobilen!;)

god morgon

Blev väckt av Alexandra gummsan imorse halv tolv, tack för att du ringde!
Fort tog jag på mig bikinin o nu ska jag ut o sola o bada, underbart väder oki heido!


Jätte trött

Är så sjukt trött. Sovit bara tre timmar. Jag kom hem vid tre kanske, och då hann jag inte mer än dra på mig bikinin och sätta mig för att sova i solstolen så får jag ett sms av min underbara fru att jag ska komma till stan.
Först tänkte jag inte åka för jag ville bättra på brännan och sova men sen for jag ändå och det ångrar jag inte en sekund, så sjukt mycket skratt och prat o gamla och nya minnen! Awesome.

Var inte trött då jag var på stan, men nu direkt då jag kom in så blev jag jätte jätte trött. Tror jag skulle träffa Lovisa ikväll och hänga med den pärlan om jag har orken, får se när hon hör av sig!
Orkar inte lägga upp bilderna från min kamera nu, förlåt men jag är så sjukt tired.


"powernap"

Vid nio imorse gav jag upp, Cassi nån minut innan. Hon blev trött och skulle sova i 15 minuter sen vakna och kände att hon ville sova 15 minuter till. Det såg riktigt skönt ut att sova, så jag somnade jag med.
Är riktigt trött nu alltså, men det löser sig! Härråh...-.-

07.30



show me how to lie





Vet ni vad?

Klockan är snart tio över fem, solen skiner svin mycket och det är inte ett moln på himlen!
Nu börjar skrattattackerna att komma, hehehehehehe!

 
 
 
 
Äh, jag orkar inge mer nu!! HAHAH

för ni har blivigt luuurad!

WOOHO! Jag är faktiskt inte blond, inte alls.


Sådär blev jag blond!;)


Collage

Sitter och gör massa college nu, kommer väl upp här snart. Första klart!



Bilder från Studenveckan som för mig bara blev avslutningsveckan eftersom att jag inte tagit studenten trots att jag låtsades hehe! Stort tack till alla som var med mig den veckan, jag hade så sjukt roligt hela veckan!!

ÅH SLITZ

Suttit hemma hela förmiddagen, sen på kvällen cykla jag till Björx! Var med Benne och Cassmuttan.
Vi hade absolut ingenting att göra och bara tråkade men av någon jävligt konstig anledning blev det ändå roligt.
Jag cykla hem sen för att jag skulle visa bilderna på när jag blivigt blond. Sen kände jag att jag inte ville sitta själv hemma vid datan så jag tog fram den nördiga sidan av mig själv och packade ner min dator i dataväskan och sen cykla jag tillbaka till Björx och nu nördar jag och Cassi framför varsin dator istället, much better!

Vi ska snart dra igång lanet på riktigt, sitter och dricker Frank's energi dryck yummy. Jävlar vad de börjar göra ont inuti mitt lår av någon anledning.

Justja!!!!!!!!! När jag Cassi och Benne satt på lill kiosken så kom de nå retards ungar in och dom börja kolla på tidningarna som var precis bakom oss sen hör vi någon kille säga: "ÅÅÅÅÅH Slitz" och det var verkligen ett stönande ÅÅH. Jag höll mig för ett asgarv, Cassi brast ut i skratt och det gjorde jag med. Ungarna blev tyst o förstod att de var åt dom vi skrattade. Men de dröjde inte länge innan de blev föreläsning bland geeeksen "Men alltså.. Slitz är inte porr egentligen, de är bara modeller". Jahapp, då vare bara att garva igen. Sen klara jag inge mer och då gick vi ut igen. Det gjorde min kväll rolig, thanx dudes!

Nä, nu måste vi dra igång lanet jag och lirarN^





the secret!

Haha, jag har inte berättat något, bara att jag färgat håret, check this out!:)

  

Tisdag

Vaknade vid halv sju eller om det var halv åtta första gången jag vaknade idag, sen efter det hade jag stora problem att somna om. Hem telefonen ringde 7 gånger och vissa av dom gångerna var det samma människa som ringde. Sen vid 11 började nån gubbe köra gräsklipparen utanför mitt fönster, thanx! Men jag lyckades somna om och vakna igen halv 1. Har varit en riktigt seg dag, tråkig också dessutom. Får se vad jag ska göra ikväll. Nånting var det men jag minns det inte, men det kommer väl snart! Nu kom Vicky och Bella hem så ska umgås med dem! Adjö!


This time for africa

Har varit hos Linnea sen igårkväll, blev totalt utklassad i fia med knuff och lurad hela tiden, men idag slog jag både Emma och Linnea, suck on that! Har mest bara myst med Stig-Niklas (Linneas orm) och sen har vi ätit maränger som Linny bakade igår, mums! Ebba kom och var med oss sent ikväll, eller ja vid halv tio kanske då färgade hon mitt hår. Tack så mycket för hjälpen sötnos! Det blev bra och inga fläckar i pannan, woho!
Nu sitter jag här hos pappa och har skallebank och mår lite smått illa, ska sova snart ville ba uppdatera litt, härråh!

 
Sista bilden är då jag var ormvakt en timme idag ungefär, Linnea for iväg och solade. Haha Stigge krälade ner mellan elementet och väggen och det knastrade jätte mycket och jag blev jätte rädd, fick skit dåligt samvete trodde han skulle dö. Jag gick och frågade Jonte (Linneas sambo som satt och spelade dator) om han kunde mosas och till svar fick jag ett lätt skratt och :Han skulle inte mosa sig själv Emilia.. Okej, jag skämdes lite över att jag frågade men jag blev ju bara rädd! Sen kom han upp efter ett tag och det rasade ner en massa färg från elementet på golvet så då fattade jag varför det knastrade så mycket.


Epilera benen

Nu har jag för första gången i mitt liv epilerat mina ben och det gjorde ont!
Satt på golvet ett bra tag innan jag vågade, började t.o.m lipa för att jag var så rädd och pappa bara skratta åt mig, som vanligt! Men till slut gjorde jag det och de gjorde tamefan ondare än att tatuera sig!
Iallafall det vänstra benet, det gjorde ondare än de högra av någon anledning, men jag gav inte upp iallafall utan jag gjorde klart båda benen. Så nu är det bara att börja med epilator o skita i att rakhyveln!
Det som var positivt var att när man drog med epilatorn över ett myggbett fram och tillbaka :)


Den där rackaren har vi, huvva ligen. Men dom där gröna sakerna på sidorna är ändå bra för dom gör så att man inte känner lika mycket innan det domnar!

Söndag

Hallojsan! Har varit i ganska exakt en timme nu. Väntar på att pappa och Anna ska bli klar så ska vi sticka till Storheden och dollarstore kolla om vi hittar nå kul. Har lite bilder från fredag och lördag som jag lägger upp senare ikväll eller imorgon beroende på när jag kommer till mamma, har sladden där.
Nu ska vi strax åka iallafall, later!


En bild på lillhunden <3

Lovisaq, jag börjar sakna dig nu alltså!


saw 2

Har suttit och tittat på Saw2 med min bror, den är på kanal 5 nu och är en halvtimme kvar, men nu ger vi upp.
Båda är riktigt trötta så nu ska jag gå och sova, natti;*


Mål i livet

Idag ikväll för ett tag sen bestämde jag mig att nu ska jag fixa ett av mina mål i livet.
Jag har inte orkat, inte haft lust eller tagit det på allvar, ikväll har jag bestämt mig för att ta tag i det och klara det! Det är bara Ebba som vet om det, men hon är ändå kanske lite omedveten om vad det handlar om.
Jag tänker inte berätta det för er som läser min blogg, för de jag vill berätta det för tänker jag berätta för och jag hoppas på pushning och stöd!

Har sett ner på mig själv och inte trott att jag ska fixa det, utan bara sett att allting blivigt värre att det har gått åt fel håll. Nu är det nog med det, nu slår jag näven i bordet och fixar det här. Det gäller att jag håller i och jag vill att de som kommer få veta vad det är hjälper mig att hålla i det och inte låter mig svamla bort det.

Många säger att det är i onödan och att jag inte behöver osv, men jag tänker inte lyssna. Det är inget överdrivet men det är någonting jag "drömt" om länge och nu ska jag fixa det. Känner mig faktiskt aningen laddad för det också. Tror att jag kommer klara det, kan dock bli tufft när det är sommar men det är bara bita ihop och bestämma sig och det har jag gjort, nu kör jag!

Sen till er andra, önska mig lycka till!
Fortsätter ni att läsa min blogg i en lääängre perion så kommer ni få veta det och se det.
Men det kan ta ett tag, ett bra tag och nu snackar jag inte om dagar/veckor. Eller jo veckor kanske. Ni märker!


sunny

Det är sol ute och jag blev väckt halv 10 imorse, låg kvar i sängen till 11 sen gjorde jag frukost skicka iväg kusinen min till mammas skola, eller ja.. Mamma fick komma och hämta henne. Nu ligger jag på balkonen i våra nya solstolar och bättrar på brännan, sen ska jag på nå möte klockan tre så måste ta vara på solen nu, puss!

 

väntan

Har varit och ätit hos pappa nu, och herregud vad gott det var. Mums, men orkade dock ingen efterrätt jag åt mer än alla de andra t.o.m pappa, i'm awesome! Nu sitter jag här och väntar på Ebba och Benne vi ska ut och tjilla vet inte vad vi ska göra ännu men nånting blir det, tar med mig kameran hoppas jag kommer ihåg att använda den!

 
 
 


Waka waka eh eh

 
 


Nacken bättre

Nacken känns bättre idag faktiskt, tror jag ska försöka vara utan krage idag och röra den lite mer än vad jag gjort. Vi får väl se, är ändå på för bra humör idag för att gå omkring o inte kunna göra saker.

Fick ett sms av min pappa tidigare idag, börja skratta en hel del.

Varvets middagsmeny ikväll:
Förrätt: Baconlinande oliver
Varmrätt: Lövbit med friterade kroketter och eget vitlökssmör
Efterrätt: Glass i någon form
dryck: allt förutom mjölk och vatten!
Anmälan till mig. OBS bindande.

Haha så störd människa, men det är så det ska va, så snart äre god middag på g!!:)


Nails

Har varit på balkongen nu ett tag och målat naglarna på både mig och Noora (min kusin)
Fick extremt ont i nacken, men det var ändå riktigt skönt där ute och resultatet blev bra!

 
 
 

Noora såg mina peace märken i öronen och ville ha dom på händerna, har aldrig förut testat göra det med nagellack och det var riktigt svårt men jag klarade det ändå, hyffsat iallafall.
Nu ska jag komma på någonting att göra till lunch, TTYL!

17 Juni 2010

Godmorgon allesammans! Jag är jätte trött verkligen, mamma väckte mig klockan 10 imorse och jag måste vara barnvakt åt min åtta åriga kusin som är här från Finland. Vi sitter och lyssnar på Miley Cyrus, och jag tycker verkligen inte om hon. Sen igår satt vi och lyssna på mina låtar vilket det visade sig att hon också lyssnade på dem, men sen när jag sa till henne: "Vi har typ samma musiksmak ju" då fick svaret: "ÅHÅ, gillar du också Justin Bieber". Jag höll allvarligt på att smälla av, jag? Gillar Justin Bieber? Tänkte skälla ut henne, men istället höll jag mig lugn och sa, jag sjunker mig inte lägre än till Hannah Montana!

Nu ska jag iallafall ut på balkongen för att måla mina naglar, kommer säkert få måla hennes också!


Creeeepy, eller hur?


kommentar

Läste just en kommentar jag måste ha missat tidigare, från någon anonym som skrev:
Du är lätt lules snyggaste tjej : )
Kanske måste tacka för den, hihi!

Nu sitter jag här med min krage runt halsen, och min mormor hennes man och min kusin kom just hit.
Måste vara social, pussen!

Blir inge bättre

Nacken gör fortfarande lika ont, fast ondare. Har även börjat få ont i axeln och ner över skuldran, det strålar ner.
Sitter och smörjer med Tigerbalsam ibland då & då, sen har jag den där lillakragen och halsduken också.
Nu vill jag att det ska bli bra för det gör alldelens för ont och det är sommar.

Ebba och jag skulle "lana" igår, så hon kom till mig vid 22 igårkväll. Vi såg One tree hill till tre sen somnade vi, hon vaknade till liv vid tre dagen efter så hon sov tolv timmar, jag själv har sovit skit dåligt inatt pga smärtan.
Direkt vi vaknade så började vi se Oth igen. Ebba åkte hem för lite drygt en timme sen, o allt vi gjorde idag var att se oth, vi klädde inte ens på oss. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och försöka sova.
Take care, puss!


one tree hill

Japp, behöver nog inte skriva så mycket mer än själva rubriken.
Såg fotboll tidigare men stör mig för mycket på publikens trumpeter som låter som jag vette fan vad.
For o köpte chips, hallonsoda och energidryck.

 
Tigerbalsam och krage, mina bästa vänner just nu (y)

pictures
































so wave your flag


14/6-2010

Hejsan!
Jag åkte till Ängesbyn igår och var där hela dagen och kom precis hem.
Har sovit över hos mina kusiner och myst på rätt rejält med dom, hur skönt som helst att slippa stan för en dag.
Var dock lite läskigt när jag vaknade, för jag knäckte till nacken och det slet till som fan när jag vaknade och vred på skallen, nu kan jag inte vrida huvudet åt höger och inte lyfta armen. Vet inte riktigt vad det var som hände men det går väl över, hoppas jag. Ska iallafall gå upp och försöka sola nu, måste först prova ligga ner och se om det går, bilderna från i fredags kommer upp senare idag också kanske beroende om jag ska till mamma eller inte.

Justja, har en till sak att berätta. Ni vet att jag skrev om en spindel som var i mitt rum hemma hos mamma för typ två veckor sen eller nånting. I förr går natt låg jag i sängen och så såg jag en blomfluga på väggen som jag sen dödade så börja jag tänka.. "Hmm, varför finns dom där egentligen?" Sen slog det mig, aha spindlarna kanske äter dom eller nånting. Jag hade min läslampa tänd så såg en stor skugga på väggen, liknade två ben. Men då såg jag sån där jävla blomfluga så jag stirra på den och kolla ifall det var dens skugga kanske när den flög. Men icke de, så jag drabbas direkt av panik och flyger upp ur sängen o kollar ovanför kudden..

Bara 3dm ovanför kudden sitter det en jävla spindel, och jag skrek o visste inte va jag skulle ta mig till, allt i kroppen frös, blev helt stel. Sen ringde jag och väckte Ebba o hon bara skratta. Medans jag pratade med henne så kollar jag mot vädringsluckan (förmodligen där spindlarna och flugorna kommer in) och då klättrar det en till jävla spindel upp för sitt förbannade spindelnät, jag trodde allvarligt jag skulle svimma.
Huvva, orkar inte berätta mer haha ska upp o sola, hopppas på en snabb powenap, så sjukt trött. Spindeln höll mig vaken den natten X antal timmar, och inatt har de inte blivigt mycket sömn heller.

 
 
 
Sådär såg nacken ut tidigare idag, nu ser det betydligt bättre ut men dock gör det ondare också.
Undra hur det gick till och vad som hänt egentligen..-.-


jag har en anledning

Jag har faktiskt en anledning till att inte uppdatera, det är för bra väder och det har just blivigt sommarlov. Ikväll är det kvällen som gäller, dock har både onsdag och torsdag varit helt sjuka men den här kvällen kommer rocka!

 
 

Godmorgon

Jag är riktigt riktigt trött, ändå gick jag och la mig hyffsat i tid igår efter att ha sett film med pappa och Anna.
Nu ska jag när som helst knyta på mig conversen och sen gå till skolan för att fika och träffa klassen en sista gång. Till hösten får vi helt ny klass, många har bytt från samhälls samhälls till samhäll ekonomi. Tråkigt det men sånt som händer. Efter fikat har jag alltså sommarlov och hur underbart är inte det. Nä nu måste jag börja bege mig, pusssen!

Fiske

En ny kategori; Fiske! Det kommer bli en hel del fiskande i sommar så lika bra att göra en ny kategori! Enjoy.

Nu har jag fått pappa att ta tag i fisket också, han blev taggad direkt.
Vi har varit och fiskat vid Ångsågen och han fick upp en gädda, inte särskilt stor men det var iallafall en fisk.
Efter det for vi och köpte massa nya drag, sen ikväll åker vi ut till Kallviken och fortsätter fiskandet där, awesome!


Pappa lite smått nöjd iallafall, "Emilia inte för att skryta men... Jag leder ju!"


Här är en bild från i fredags då jag fick Kallvikens första gädda (och första gäddan i mitt liv), vilket är det som räknas, så pappa, inte för att skryta men jag fick första;)

Måndag 8/6-10

heter inte födelsemärken.. det är sånna man har när man FÖDS där av namnet. pigmentfläckar är ordet du söker.
Det var en kommentar jag fick av Andreas.

Jag vet att det heter födelsemärken när man föds, det hör man ju på ordet. Men jag säger inte "leverfläckar" eller "pigmentfläckar" för att jag tycker dom orden är mycket fulare än födelsemärken! Now you know.

God morgon iallafall. Jag är riktigt trött men har ändå lyckats stiga upp. Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig sen ska vi fara till Sunderby sjukhus och jag ska göra EKG-test och Ultraljud.
Har ett litet hjärtfel som jag är och kollar var tredje år och nu är det dags för det igen. Vi hörs mer sen!


inte nog med födelsemärken

Har varit hemma hela dagen, skönt. Drog med mig mamma och for och solade en kort 15-minutare.
Det räcker inte med födelsemärken på armar o bröst, nää ansiktet ska det också finnas såna. ÅH!
ajja, jag får stå ut med dom, men jag har en fråga. Kan dom försvinna utan behandling?

 


nails

Har lekt lite med mina naglar, eller iallafall målat den vänstra handen får se hur den högra kommer att bli..
Blev inspirerad av en tjej i min brors klass, Lisa heter hon.


Tyckte hennes naglar var riktigt snygga så jag gjorde någonting liknande


Dock är det inte klart ännu, måste finslipas sen skit kass bild men har som sagt ingen sladd till kameran.
Lisa hade gjort regnbågsfärger, jag tog rosa och blått!

Läs lisas blogg: http://gangsterlisa.blogg.se

Måndag

Hellu gubbar och gummor!
Ny vecka, två dagar kvar sen får jag sommarlov hur skönt som helst!
Igårkväll for jag med Filip in till stan och såg Skaburbian Collective, min lillebror fick också följa med.
Var knappt nå folk där, inge drag alls har spelat in och tagit bilder men har kabeln hos pappa så det kommer här framöver. Sen for vi tillbaka till mig o var här i kanske en timme sen skjutsa Fille mig till landstingshuset där jag först såg 4 harungar, hur söta som helst! Sen mötte jag Drugge. Haha, har även spelat in filmer med han och tagit bilder på han men dom ska jag inte lägga ut här, HAHA!

Vaknade kring halv 11 imorse, kvar sminket från igår mindre nice. Är vrålhungrig och känner mig mager som en  ben get så nu ska jag äta mat, vi hörs sen. Adjö!

 

iq test

Ni som följde min gamla blogg ni vet att jag gjorde ett iqtest då, tror det är ungefär ett år sen nu.

 

75% var mitt resultat då och då gjorde jag testet rätt onoga och visste inte riktigt hur man skulle göra.

Gjorde precis ett nytt test då jag fattade hur man faktiskt gjorde, vad det gick ut på. Kändes riktigt bra och jag blev glad för det kändes definitivt som att jag svarade rätt på fråga efter fråga. Fick en klump i magen när det var en minut kvar och jag skulle trycka på "rätta" blev riktigt nervös faktiskt.. Satt och höll tummarna medans jag väntade på svaret..


89%

Detta motsvarar 23:e percentilen, dvs 23% av befolkningen har en IQ mindre än 89.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Sannolikheten att du kvalificerar dig för medlemskap i Mensa är liten.


födelsemärken

Jag hatar dom, eller nä inte hatar, men ogillar.
Har varit och solat precis, och varje gång jag gör det får jag nya födelsemärken. VARJE gång, och mest på armarna, vill inte ha nå fler.. Blir så irriterad, det var allt, hej!

ny header

Hade lite att göra, så jag gjorde mig en ny header.
Jag, pappa och Anna har varit och hyrt film och även köpt Avatar i blueray, kommer bli awesome att se den på blueray första gången jag ser den någonsin, sen har vi ju bioljud och 47 tums tv också så det blir kanoners.
Vi hyrde Göta kanal 3 (såg den inte riktigt förra gången), Law abidin citizen och kommer inte ihåg vad den sista hette. Ikväll ska vi se Law abiding citizen, pappa och Anna har inte sett den ännu så. Sen blir det en tidig kväll och förhoppningsvis fiske imorgon, yää!

                                                                               


rubrik

Börjar bli sjukt trött igen, har suttit och samlat kraft nu ett bra tag för att åka dra mig mot Willys och köpa Ben & Jerry's men jag börjar tro att det inte kommer att hända, att jag inte kommer att fara och köpa nån glass.
Pappa och Anna har inte kommit hem ännu, jag sitter här själv och lyssnar på Taio Cruz nya album.
Vilken rolig lördagskväll, men man behöver en hemma kväll någongång också, och nu passar det inte mer än perfekt med det. 

  
 


blueray

Igår var jag med pappa och gjorde en massa ärenden, vi åkte ut till Storheden och skulle lämna in våran dvd som är trasig. Snubben som står och ska höra vad det är för fel på den och skicka iväg den har en tatuering på underarmen där det står "You'll never walk alone" och pappa direkt: "Jaha va ståre där då?". Killen visade och då sa pappa: "You'll never walk alone, ååh Liverpool". Jahapp, då börja dom snacka fotboll och tränare och allt vad de nu var, sen mitt i allt avbröt pappa samtalet och sa: "Jaja, hur länge måste jag vänta på att dvdjävuln är lagad då?" Killen: "jaa, ett par tre veckor" pappa: "VAAA, aldrig nä då köper jag en ny". Sagt och gjort, pappa köpte då en blueray istället. Men jag menar vadå..

Efter det for till och käkade på Max, när vi ätit klart tar vi oss kaffe. Automaten där låter och ryker rätt mycket när man ska ha kaffe och mjölk, pappa blev rädd och trodde den höll på att gå sönder men jag sa att den ska göra sådär. Vi satt och drack vårat kaffe och det var rätt mycket folk på Max, sen börjar pappa och asgarva, inte lågt heller. Med kaffe i munnen som han höll på spotta ut. Jag frågade vad fan de var frågan om och pappa sa att det var en gubbe som skulle ta kaffe med mjölk som hade blivigt rädd och backat undan när den började låta och ryka så mycket... Ehm.. Okej, ja det är det ju inte alla som gör, tänkte jag. Sen såg man på pappa hur han tittade på mig och jag måste ha gjort någon speciell min för när pappa kollat på mig slutade han och skratta, harklade lite grann sen fattade han nog att han själv måste ha sett ut ungefär likadant som gubben. Då började jag och asgarva istället, mycket bättre.

Aeh, det var väl inge mer med det, nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem och koppla i blurayen sen ska vi silla och se film ikväll, härråh.


Lördag

Halloj, har inte varit så mycket uppdatering på sista tiden, men det får ni stå ut med.
Igår var jag med Ebba. Vi åkte först ut till Kallviken för att äta lite grillat. Vi testade att fiska också kasta lite kastspö (jag är mer för att meta) Ebba testade så precis när hon höll på veva in så hoppade en lite större firre och jag sa: "ge mig spöt, den där jäveln ska jag ha" sagt och gjort, tog över kasta ut fick napp sen hade jag fått mitt livs första gädda! Vi stod och fundera hur vi skulle få upp den vi kastade ju från en brygga, vi försökte på lite olika sätt sen låstnade den, vi gick upp och käka sen ner tillbaka och fiska och då fick jag upp samma fisk igen, smart fisk det där jajamen! Har filmer på fiskningen sen, försöker få Ebba att logga in på msn och skicka så ska ni få se.

Vi for hem kring halv åtta tror jag, vi satt bara och tjilla. Det gjorde vi mer eller mindre under hela kvällen, ska inte nämna så många detaljer här tror jag faktiskt, men vi hade riktigt roligt ändå! Sen vid fem tiden på morgonen så kom Sebbe.A, Jonas.R, Tomas.H, Anna.H och Ljung, vi mötte dom vid granngården sen gick vi till stranden och badade. Ebba var i först, klädde ba av sig och gick tills hon föll i. Sen gick jag ut, mötte en stor sten och knät for ur fel läge, men jag fortsatte. Stod i vattnet ett tag för det var riktigt kallt sen doppa jag mig tog något simtag och sen gick jag upp. Sebbe stod längre än vad jag gjorde i vattnet sen badade han också.

Kan säga er det, att när man kom upp från vattnet igen, kroppen brände verkligen. Det gjorde så ruskigt ont, och jag hade inte känsel i fötterna på riktigt länge. När jag kom hem igen satt jag och frös jätte mycket och länge sen tog jag mig en dusch och gick och la mig bredvid Ebba.

Vi tänkte fiska idag också men det regnar lite smått och jag är alldelens för trött så jag tar en hemmakväll med pappa och Anna ikväll och bara myser på, har just tryckt en pizza sen blir det att fara och köpa Ben & Jerry's.
Fisket tar vi nog imorgon. Gud vad jag har skrivit mycket nu, men det är coolt. Filmerna kommer sen som sagt.


why is this happening to me?


ingen uppdatering

Blir ingen uppdatering idag känner jag, har en extremt dålig dag.. Värsta på länge, hörs imorgon eller nå.


-

godmorgon


Nyss vaknat

Jag somnade ifrån historieplugget klockan åtta, nu vaknade jag precis av att Sebbe.A och Jonas ringde som två andra idioter, festar o har sig.. Dom tänker tydligen hämta upp mig, men jag tänker då inte följa med. Jag måste plugga nu, prov imorgon, oh no..

Tänkte bara skriva att jag har fått en till kusin ikväll 18.15 kom hon, hur söt som helst!:)


Undra vad lillisen får för namn! :)


Solat hela dagen








rakning av ett par sexiga ben, by emilia!












Dagens outfit

Josse: Skorna är beställda från Nelly.com!

 
 


godnatt!

Nu ska jag sova snart, ska bara visa dagens linjer (var och solade idag med hihi)

 
det börjar ta sig!;)

ny skorna

 
 
jag är helt kär, fan va underbara skor!

Kan ju även visa kläderna jag köpte i lördags =)

 
 
 


filmerna från helgen


Jag har fått skorna

Jag har fått mina nya skor och ja jag blev kär! Satan vad snygga och sköna och underbara och snälla mot fötterna, puss på dom!

Har tagit kort på dom som ni får se sen, men nu ska jag ut en schväng, vi hörs sen då!


Hihi jag och min nallebjörn Zorro.

 
Gårdagens outfit som jag tänkte slänga upp men inte hann!


Soligt

Det blev sol idag, och varmt. Har varit fram och tillbaka till stan hela dagen idag. Skönt!
Slutade med att jag Johanna och Ebba satte oss på Kulturenshus trappan och stekte, fick sen sällskap av Sebbe, Drugge, Jonas och nån till jag inte vet namnet på. Kul kul, nu måste jag plugga, inte laddad. Jag är trött och vill sova.. Tror det blir att bada ikväll, får allt se vad som händer. Hihi, usch va jag dumskriver nu, lalala. Heido.


längtar tills dom blir mina.. :)