Tiny Hand eemiliajakobsson -

2012.07.21

Hej på er!
Sitter i Nora och Agnes rum och poppar musik. Jag och Tobbe åkte till stugan min igår och åt o drack gott. Blev även att bada i massor, fast att det var kallt. Nu kommer snart Olivia till mig och ikväll slår vi oss ihop med Cassi (båda mina favoritflickor) och sen gör vi Luleå osäker!
 
Nåja, nu ska jag poppa vidare lite Johnny Cash cover's (från Walk the line) pussss!
 
 

2012.07.14

Morrn! Här sitter jag och väntar på att få trampa iväg till jobbet. Blir att jobba 8.5 timmar i afton sen racear jag hemåt för en dusch o smink o sen vidare mot Björx för lite grillning och annat mys. Blir dock lugnt, jobbar även imorgon. 
 
Igår när jag kom hem från jobbet var det folk hos oss, Ann och hennes två söner Wille och Alex o deras kompis Anders var här o tittade hur vi bodde det. (Dom bodde i huset innan oss). Sen när dom for jag upp o la mig med Tobbe, somnade nästan direkt. Äh, gu va ointressant härrå!
 
Grandpa<3

2012.07.11

Hej. Jag vaknade första gången idag klockan 10, tyckte det var lite väl tidigt så jag somnade om. Sen vaknade jag 12.10 och det tyckte jag var allt för sent. Jag har sovit för mycket och nu är jag väldigt trött.
Idag väntas jobb, skulle ha jobbat förmiddag men blir att jobba kväll istället så ingen bilbingo för mig idag :(
 
Var förbi på marknaden igår, gick dock väldigt snabbt att gå fram o tillbaka några varv. Jag tror inte Tobbe har fattat riktigt hur man gör på en marknad, söte! Hann inte se sådär jätte mycket men det var mysigt ändå.
Sen drog vi på The Corner och skulle äta mat, jag beställde pasta carbonara och Tobbe skulle ha entrécote. Min pasta smakade grön paprika och Tobbe fick inte sin köttbit, han fick skinkstek.. Med det skrivet så, ÄT ALDRIG DÄR! Jag drog vidare sen och gjorde naglar, superfina!
 
Nåja, nu äre på med arbetskläderna och sen är det dags att börja lukta flott..
Cya.
 
 
Grandpa, i miss you<3

2012.07.10

Jag saknar dig redan, och jag kommer aldrig att glömma dig.
Vila i frid min älskade guldvinge!<3

21012.07.05

Hejsan på er!
Ska börja inlägget med att gratulera bästaste Olivia som idag fyller 18 år, wihooo!
I love you snuttan, på lördag då jävlar!
 
Ligger och solar på studsmattan hos pojkvännen som är och jobbar, min huvudvärk tar död på mig men jag får försöka bita ihop. Cassmutt skulle nog komma och sällskapa med mig hon har nämligen spindlar fulla altanen inte så roligt att sola då, hoff själv hade jag tuppat av!
 
Igår var jag och jobbade på bingon, satt med nummer 47 kvar 9 rop och sen med nummer 83 kvar 17 rop, snacka om less tjej. Aldrig får jag vinna på det där förbannade skitspelet. Köpte dock lotter, och det har jag aldrig gjort förut, vann gjorde jag också! En matkasse, tack och bock.
Nä nu har jag inte tid att skriva mer, solen kallar och panodilburken också...
 

2012.07.04

Godmorgon!
Solen skiner i Luleå idag, jag börjar inte jobba förens 17 och idag ska jag jobba på Bingon.
Hinner med några soltimmar idag, jajamen!
 
Igår var jag i Rutvik hela förmiddagen, busade omkring med min Mila (hon säger alltid Min Emilia sötungen). Fick även en full säck med kläder av Linn, TACK FÖR DET!:) 
Vi var även och käkade med pappsen osv på O'learys och satan va gott det var.
Vi var även och sprang runt i spelhallen, fast jag Vicky och Bella körde mest ferarri.
När vi kom hem for jag och Tobbe till han och sa hejdå till hans mamma och pappa som åkte till Stockholm inatt på en semester, lyllos! När vi sen kom till mig satte vi oss på altan och spelade lite kort (jag vann) och drack varsin kall (som var varm). Mysigt värre.
 
Helgen är full av planer, jag är ledig lördag och söndag, SKÖÖÖNT! Har inte varit ledig en söndag sen jag började på Jv-grillen i Januari ska bli underbart.
På fredag ska vi grilla, spela lite kubb, lyssna på bra musik och bara mysa på ett gäng.
Sen på lördag ska jag och fira min älskade underbara Loppan som fyller 18 år imorgon.
Vi får se vad kvällen bjuder på. 
 
Nu ska jag ut i solen o bränna på, cya!
 

2012.07.02

Tjenixen! Jag och lillasyster Agnes har vaknat i tid idag. Vi käkade frukost sen drog vi med cyklarna till stan.
Agnes hade ett presentkort på Åhléns, hon fynda lite pysselsaker som vi sitter och håller på med.
Jag hittade bara nå linnen, även en jeansjacka som jag lade undan till imorgon, har nämligen ett presentkort jag med fast på H&M så kanske jag köper mig jackan. 
 
Vi var förbi på jobbet och käkade mjukglass innan vi cyklade hem och nu ska jag börja göra mig klar för ett arbetspass. 
Haha igår kaosade heeela dagen, jag var helt säker på att jag började jobba klockan tre men halv två slog det mig att det var söndag och jag började två. Helt i panik slängde jag på mig kläderna och sen börja jag låsa upp hojjen men nyckeln passa inte, det var mammas cykel.. Kom då på att min var hos Tobbe så jag fick halvspringa till jobbet. Stressigt? Oh jo! 
 
Imorgon är jag ledig efter 8 dagars jobb i sträck, vi ska ut och käka klockan sex på O'learys med pappa + familj och fira att hans SAAB är såld, haha sötpappsen. Jag ska även en sväng på stan imorgon då men dock ska jag sova ut. Dags att kanske sminka sig, har köpt nya borstar så ska lyxa till det med lite make-up i afton.
Herrå!
 
hmm, undra föressten när mina kläder från Nelly ska ramla in i brevlådan?...
 
(shit va töntig text jag skrev, haha!) 
 
Gammal bild på mig och Agnes!
 

2012.07.01

1 Juli, amagad. Inget sommar väder ingen värme och ingenting ännu, vafan?
Jobbat hela veckan, idag är sista dagen denna vecka får se schemat för nästa månad idag och tror inte det blir många lediga dagar, skönt ändå! Jag och Camilla var själva hela dagen igår och det gick faktiskt bra, stökigt var det då vi inte hann göra annat än mat men vi grejjade allt ändå minsann. 
 
Nu är det 2 ½ timme kvar tills jag börjar igen, och även idag blir det att jobba med Camilla. Love it, så härlig människa och vi har så kul på jobbet. Igår t.ex såg jag att det fanns tatueringar i leksakslådan så jag tänkte att vi skulle göra oss några gnuggisar. Självklart fanns det inget stopp på mig, hela underarmen är fylld med fjärilar moget va? haha. Undra vad denna dag bjuder på? Söndagar brukar dock inte vara så lugna, måååånga som vill ha bakis mat från stans bästa grill.
 
Även butterflies när jag vänder på armen, som det ska va!;)