Tiny Hand eemiliajakobsson -

snart dags för arbete

Hemma igen. Idag blev det lunch på Solsidan med kollegorna, massor med svammel o skratt i vanlig ordning. Tittade även på de nya arbetskläderna och eftersom Luleå hockey är röda så måste vi också ha rött. Tur är att man bara behöver liiite rött och det mesta i svart då jag verkligen inte passar i rött.
Nu är det snart dags för jobb, tänkte dra en solning innan jobbet och lyxa till det lite. Ha en trevlig helg alla!
20140829

godmorgon! precis smällt i mig frukost nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag rör mig ner mot coopen. Ska ner dig idag igen och prova nå kläder tydligen.
Kvällsjobb ikväll igen och heeela helgen.. blää!!
worktime

Klev upp och gick ner till Coop och lunchade med kollegorna. Surrade ett tag innan jag gick och handla. På måndag är jag tillbaka med alla dårar, jag längtar bara mer nu. Fick ett samtal imorse också om jag kunde komma och jobba i en utav kioskerna på matchen ikväll då det är ont om personal, hade jag inte jobbat kväll hade jag gjort det. Det är kul att man är efterfrågad och folk vill ha mig att jobba, kan ju bara betyda att man gör bra ifrån sig. Jag slutar ju på grillen på söndag också men dom har frågat om jag kan tänka mig jobba extra på helgerna, vi får se hur det blir med det. mig vill dom inte bli av med hehe.
nä nu ska jag mysa på med mina gummor innan jag rör mig mot arbetet.
20140828

Godmorgon! Nu är det dags att stiga upp och ta tag i denna dag. Jag ska gå och handla då det nästan ekar i kylen. Nästan varje gång jag handlar och när jag kommit in i affären måste jag tänka "vad var det nu jag skulle köpa igen?" oftast kommer jag inte ihåg allting utan glömmer hälften, kan minnas allt jag ska innan jag går in, men väl inne är mycket glömt. skumt det där, hmm. Hur som helst, godmorgon!
ont aj aj!

Gaah.. Jag har lyckats än en gång, tror inte att det är någon som är förvånad. Jag har haft känningar i handleden i några dagar men idag när jag vaknade var det inte alls bra. Traskade ner till vårdcentralen för att kolla upp det, och nånting är det. Troligtvis "bara" en liten inflammation/överansträngning. Nu har jag alltså överansträngt handleden och knät. Jag orkar inte.. Tur att det går över.


Vill även passa på och gratta min lilla solstråle och syster på 11års dagen. Hoppas du får en fin dag, vi ses till helgen lillgummsan!
 
 

20140827

goddag! jag blev väck kl tio men har inte tagit mig ur sängen ännu. ska kliva upp snart och dra igång en tvättmaskin, promma till ica och sen in i duschen. ledig idag igen, skönt men sen väntas jobb. jag gör sista veckan på grillen sen på måndag är jag tillbaka på ishallen, som jag längtar!

här får ni se mina naglar också btw, jag är så galet nöjd!nytt i garderoben

Motivationen till att träna är ENORM! Dock får jag inte börja träna förän tre veckor in i september så det är ett tag kvar. Då blir det först och främst rehab för knät så jag får igång det som det ska. Jag hittade en hemsida då jag satt och googlade efter fräna gymkläder och hittade en med nästan BARA snygga tights. Det kommer nog bli att beställa minst ett par varje månad tills man har en av varje modell.. 
 
 
 

20140826

Hej, long time no see as usual!
Ledig idag, såå skönt. Jag har varit och ätit lunch med Olivias mamma, super mysigt. Cassi kom in till stan sen så gick vi och vandrade och spanade, insåg att alla butiker fått så konstiga kläder eller så är det vi som står kvar och inte alls hänger med i modet men jag tror på det först nämnda. Jag hittade mig i alla fall en ny väska och en ny plånbok, super fina!
Ikväll ska jag iväg och göra nya naglar vilket behövs då jag har världens utväxt. 
Planen är att jag ska göra naturella naglar, med liiiite glitter såklart. Jag har aldrig haft det då jag alltid har massa färger och glitter osv så det ska bli spännande. 
 
 
Igår efter jobbet kom Cassi och mötte upp mig så gick vi på Coop och handla mumsa innan vi traska hemåt.
Jag tog mig en snabbdusch sen gick jag till henne och vi såg PH. Fyfan vilka stolpskott alltså.. Herregud, jag hade klarat max en timme innan jag hade yttrat mig, hojja inte min typ av människor om man får säga så?