Tiny Hand eemiliajakobsson -

2012.11.30

Godmorgon..
Fyfan vad jag är less katterna nu, jag har inte sovit tillräckligt på två nätter för att dom härjat runt.
Klättrar o klirrar i granen hela tiden.
Jag ska jobba ikväll, känns ju bra när man är på sånt toppenhumör och så utvilad.
Lite kaffe så kanske man blir på lite bättre humör..



 
 

Blir tokig

Nu har jag precis lagt mig i sängen.. Har sprungit upp o ner o skrikit åt katterna. Håller allvarligt på att bli knäpp på dom, dom är o härjar i julgranen. Jag har varit o lyft ner dom säkert 20 gånger nu men nu ids jag inge mer. Jag skiter i hur julgranen ser ut nu, den får gärna gå sönder o pumlorna kan ju ramla av.. Jag bryr mig inte!

Nog om det, idag har jag varit hos rejjo o Daniel ett tag o sen for jag till mammsen o glodde på matchen med lillebror. Luleå vann och mest is tid hade min absoluta favorit Johan Fransson!! Han är äntligen på gång o har börjat visa att han faktiskt kan spela hockey.

Imorgon väntas arbete på grillen, o nu faller mina ögon igen. Natti!


2012.11.29

Hejj. Ingen bra dag idag, vaknade upp med sprängande huvudvärk.
Just nu sitter jag och dricker kaffe, funderar om jag ska orka klä på mig och fara en snabbis på stan trots skallebank.
Jag vet fan inte, ska nog åka till gammelstan sen, hälsa på Rejjo och vilddjuren (Hennes kids).
Usch, vilken konstig dag.. Hejdå.

Nattdags

Har intagit sovposition, ligger och tittar på "gatugängens inre krets". Flickorna har lagt sig o ska sova dom också, Disney ligger på min mage o Xider vid min ben. Mysigt!

Imorgon ska jag på stan en sväng, sen köra bil. Det är även borta match imorgon som jg ska försöka klämma in o hitta någonstans att se den då Tobbe jobbar till klockan 22. Nåja, godnattis!


No money

Fy vad det är hemskt att vara typ arbetslös... Inga pengar.
Alla räkningarna är betalda nu o inte en julklapp är köpt o jag har 500kr kvar. Får dock in en tusing på fredag så jag har alltså 1500 att köpa julklappar för. Det blir ingen mat för mig denna månad. Tur att vattnet ingår i hyran :)

Min nya julkalender


Ja, jag vill gifta mig med dig babe!

Mina drömmars man!
 
 



2012.11.28

Heej. Vaknade första svängen vid nio som vanligt men har inte sovit knappt nånting inatt så jag bestämde mig för att somna om. Otroligt skönt, vaknade tolv. Jag skulle på stan idag men det får jag ta imorgon istället.
Ska samla ork till att städa förrådet och min walk in closet så man får lite ordning någongång. Garderoben är full i flyttkartonger och förrådet fullt i tomma kartonger. Dags att rensa, o gör inte karln något åt det så måste ju jag.. Suck.
 

Date dags

Japp nu är det dags för en date, med sängen. Problemet är bara det att jag inte alls är nå trött.. Det har varit en helvetesmatch idag. Nedsläppet var försenat ca 1timme, vi fick grilla burgare konstant i flera timmar. Uscha, 8,5timmenpå jobbet. Positivt var det hur som helst att Luleå kammade hem fem poäng. Förra matchen vann dom med 8-1 och denna med 6-0 sååååå bra!!!

Imorgon är det dags för en tripp till staden, börja köpa lite julklappar. Har inte klurat ut ens hälften av vad jag ska köpa till alla, ouff.

Satan också, nu har katterna börjat klättra i julgranen o leka med pumlorna hör jag... Godnatt!!!


Ready for work

Har precis klätt på mig och sminkat mig lite, nu är jag klar för några timmar på Coop Arena.
Luleå har chans att ta 6 poäng ikväll, håller alla tummar och tår att det går vägen!

Önskelista

Jag och min bror brukar alltid skriva önskelista den 1december, en liten tradition.
Jag tänkte att jag skulle tjuvstarta lite, men självklart kommer jag skriva en förhand också.
 
 


ONE TREE HILL BOXEN SÄSONG 9 HÖLL JAG PÅ ATT GLÖMMA!!!!!!!!!
Diskmaskin!!
Och Sons of Anarchy säsong 4 boxen hihi.

2012.11.27

Hej på er! Nu har jag börjat pynta granen, lyssnar på julmusik men ändå ingen jävla julkänsla..
Till granen behöver jag bara köpa några fler pumlor och så ljus sen är den klar, såklart fattas ju alla julklapparna under, men det kommer hoppas jag;)
 

Juletid

Jag o hjärtat åkte en sväng till storheden efter vi hade varit och ätit hos svärföräldrarna. Vi köpte lite julpynt o även en julgran. Granen är på sin plats men pyntet får vänta. Lite annat julpynt har också kommit fram, men ingen julkänsla har jag ännu.. Var är snön? Hmm, nåja kanske kommer snart.


2012.11.26

 
Hej på er. Idag har jag sovit riktigt länge, skönt! Blev väckt av Olivia vid nio tiden (brukar alltid vara vaken då) men så somnade jag om. Sen ringde Rejjo (Loppans syster) o väckte mig 10.40 så då klev jag upp. Mycket som står på schemat idag. Ska plugga, städa till här hemma, åka till storheden, äta middag hos Tobbes föräldrar och sen och köra bil med mamma. Funderar på om jag ska julpynta idag eller vänta till imorgon/onsdag. Jag hinner nämligen inte göra det i helgen då den är fullproppad med arbete. Fredag på grillen, lördag på hockeyn redan från 9.30 och sen söndag på grillen.

På lördag är det LKAB-dagen på Coop Arena, ska först stå dörrvakt i en av restaurangerna och sen direkt ner till kiosken och fortsätta arbeta. Imorgon är det också en speciell match, nämligen mot HV-71 och det blir en låååång match, först ska dom spela klart det dom missa sist pga skador och sen ordinarie speltid.
 
Kan även meddela om att det är 2 veckor kvar tills jag ska vikariera (till en början) på arenan, på städ. En ska åka bort och dom är för lite folk så jag har fått ett vikariat vilket innebär att börja 6.30 och sluta 15.00, på helgerna 7-14.
Städas ska Coop arena, omklädningsrummen, duscharna, korridorer, loger, mediarummet, restauranger och sen b,c och d- hallarna också (inkl omklädningsrum och duschar). Tror det kan vara ganska kul faktiskt, trots att det kanske inte låter så kul men jag längtar.

Nåja, nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa till lite här hemma, vi hörs sen!
 
Lillgumman ligger och värmer sig :)
 

bortbjudna

Ikväll ska vi åka till pappa och Anna för att äta fondue. (En sen farsdag-middag)
Supergott ju, fondue är en av mina favoriträtter, sushi är den andra hehe!
Flickorna ska följa med och hälsa på dom också, alltså katterna. Jag har precis badat dom och borstat pälsen på lill lurvan. Har även duschat själv och nu ska jag sätta på ett ansikte åsådär. Tjejerna måste ju också va fina när dom ska och hälsa på ;)
 

Stödvila<3
 
 

V-rummet ska gå i EKfärger.


Supernöjd, men kanske lite kort bänk men man vänjer sig. Ska ta bort hjulen också sen är det klart.
Tack Viktoria J för bänken, mycket snällt! (och billigt) ;)

-

Väntar på att mamma ska bli klar för att köra lite bil innan plikten kallar! Wish me good luck!


Love u guys!

Lillasyster Bella<3

Kusin Emma<3

Mina små bäbisar<3

Lillasyster Agnes<3

Lillebror Calle, världens bästa!!<3

Bonuspappa Jörgen<3

Bästavän Loppanloo<3

Bonusmamma Anna<3

Lillasyster Vicky<3

Världens bästa pappa<3

Bästavän Cassi<3

Lillasyster Nora<3
Världens bästa mamma<3
Bästavän Mila<3 (Tobbes systerdotter)


Milly<3 (om nått år förhoppningsvis bästa vän, Tobbes systerdotter)
 

Min prins, Tobias<3

Kusin Linnea<3
 
 
 

Tv

Trött.nu
Övningskört med mamma, check!
Käkat hos pappa, check!
Tvättat, check!
Japp det har jag gjort idag. Imorgon ska jag o mammsen o köra igen. Det är ju så jävla kul o det går faktiskt bra men jag är lite smårädd.
Ska hämta en ny TVbänk imorgon också, en i ek då vardagsrumsmöblerna ska gå i ek. Nåja, hejdå.


KVINNLIGT!


Rubriklöst

Är super nöj med min frisyr, har fixat det lite för attfå en bättre bild av det o det är snyggt!! Nu har jag tvättat några maskiner, är ju faktiskt kul att tvätta när man har en egen ;). Väntar på att klokan ska bli tre så att jg får åka ut o köra lite bil.


2012.11.21

Godmorgon! Jag ligger fortfarande i sängen o myser men börjar känna kaffesug så måste nog kliva upp. Ska dra igång nån tvätt också o senare sk jg ut o övningsköra!


2012.11.20

Halloj!
Jag har precis kommit hem efter att ha varit i rutvik sen halv tolv. Har klippt till och färgat frippan, STORT tack till världens bästa Linn!


Den funkar!

Har precis satt mig i soffan. Pappa o dom har varit här o fikat o fått igång tvättmaskinen, finally!! Nu rullar den o gör premiärtvättningen i vår lägenhet, så skönt. I'm so happy!


2012.11.19

Hej hallå! Jag har precis kommit ut ur en välbehövd dusch.
Har varit med mamma och köpt kattmat och kattsand till små tjejerna, sen blev det att STÄDA. Dammsög, dammtorka och skura.. O tog mig an disken, dock lämnade jag besticken till Tobbe (hatar att diska bestick).
Nu sitter jag här och njuter i en välstädat lägenhet och tittar på lite grejer vi fortfarande behöver köpa till hemmet.
Längtar till julen och födelsedagen.. Ikväll kommer pappa med familj och hälsar på och han har köpt en slang till tvättmaskinen så ikväll får vi äntligen igång vårat maskin så vi slipper tvättstugan.
 
Nåja, meningslöst inlägg. Hej!
Katterna lekte kurragömma för nån dag sen;)

2012.11.16

Heej, ingen uppdatering idag men har faktiskt inte haft tid. Klockan tio var jag hos kusin o käka frukost o sen sg vi Andra avenyn fram tills det att jag började jobba klockan tre. Nu har jag precis kommit hem, ska se xfactor och sen sova. Jobb hela helgen.
Har fått mina skal idag också som jag beställde, supernöjd!!


Godnatt

Nu har jag precis kommit hem efter arbete på Luleå hockeys hemmamatch, tyvärr förlorade dom mot Linköping.
Ska tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen med min karl o missarna o se lite TV innan sömnen. Fyfan vilken träninsvärk jag har i kroppen, bland dom värre i mitt liv alltså.. Nåja, godnatt me er!


Skillnad?


Before and after

2012.11.15

Godmorgon. Dra åt h*lvete vilken träningsvärk jag har idag. Den senaste kvarten har jag legat o funderat på hur jag ska ta mig upp ur sängen.. Nåja, bara bita ihop o köra rond 2..


Hemma från arbetet

Blev 3timmars arbete på coop arena i afton. Nu har jag just landat i soffan o har inga planer på att resa mig än på ett tag. Träningsvärken från hemmaträningen har börjat kännas kan jag tala om.. Blir samma pass imorgon, hatar dock att träna med träningsvärk men det är det bästa för att bli av med värken så. Nåja, ska mysa på nu med mina småtjejer sen kommer Tobbe snart hem också!


Dinner

Passade på att gör mig lite wokgrönsaker o bacon stekt i soya idag när Tobbe jobbar över, det är nämligen ingenting för honom. Ska sen göra mig iordning och åka iväg o jobba några timmar. Hörs!


Iphone 4s

Igår beställde jag lite saker till min iphone.

En vit läderplånka
Ett rosa bumperskal
En 3meter lång usb-sladd.

Sladden är verkligen i stort behov. Hatar att kabeln är så kort, man kan ju inte ha den i soffan om man laddar den eller liknande. Nu kommer jag kunna det då jag får en längre sladd, wohoo! Superbra priser också, fyndiq.se har det mesta till din iphone och det är riktigt billigt!!
 

work out!

Nu är det dags för mig att komma i form igen, har alldelens för pluffsig kropp nu och det är verkligen inte jag. Trivs inte alls i det jag ser nu. Jag har aldrig haft något som fladdrar på kroppen tidigare, då jag har spelat fotboll och tränat cheerleading. Sen blev mina knän sämre än någonsin och jag fick beskedet att jag inte kan springa mer..
Jag slutade då helt träna, vilket inte är bra men jag märkte ingenting på min kropp (bara konditionen) för jag gick aldrig upp i vikt oavsett vad jag åt. Så är det inte längre kan jag ju säga så nu är det dags att komma in i rutinerna.
 
Jag testade samma som b.la Cassi kört på ett tag, Carmen Electras fit to strip video. Måste säga att det kändes svin skumt att stå framför tvn och träna, skrattade en hel del i början men så kände jag att det faktiskt tog. Katterna kom fram o titta på mig som "Vad håller du på med?". Nu skakar hela min kropp och jag är alldelens svettig. Igår var jag ute och promenerade i ca 40 minuter funderar på att klä på mig och ta en liten runda nu också innan duschen. Vi hörs!
 
 

2012.11.14

Dagens namn: Emil & Emilia (hehe)

Godmorgon. Idag tog jag och mina småtjejer en liten sovmorgon. Loppan ringde och väckte mig kring tio: "sover du? Du brukar ju alltid vara vaken långt innan mig?". Disney kröp ner under täcket och la sig vid mina ben då hon hörde telefonen ringa, hon ville verkligen inte kliva upp. Rätt skönt att sova lite längre, katterna har härjat x 400 inatt så har sovit lite halv dåligt. Missade dock mumin imorse, inte bra!
 
Hade fått ett sms av min lillasyster Vicky 07.40 "Heej grattis på namnsdagen älskar dig puss och kram ;-*;-*<3<3 saknar dig :-(:-(:-(" Så sjukt söt, om jag blev glad!!
 
Nu ska jag dricka upp min kaffe kopp och sen klä på mig o göra lite nytta, hörs sen!
 

Godnatt!

Nu är jag hemma igen, Luleå förlorade mot Skellefteå men det var en spännande match. Nu ska vi snart sova, upp imorgon för en prommis o sen är det ju mumin klockan 9 på barnkanalen!! Godnatt.


grabbarna är less


Mobilräkning

Mamma fick hem min mobilräkning idag, och i det kuvertet förutom räkningen så låg även 32 andra papper. På dom visade sig ALLA sms o ALLA samtal jag ringt under den senaste månaden. Haha, va hände? 32 sidor!!! Jaja, nu fick jag vara med om det också, mammsen ska säga bort det där nu för det är inget hon vill ha o inte jag heller, herregud. 


Litet tips

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en rolig grej från förra julen som jag kom o tänka på.
 
Jag älskar att se en massa små paket med mitt namn på under julgranen o vissa jular har det blivit allt mindre utav det. T.ex förra julen hade mamma o jörgen precis köpt huset o hade inte riktigt tid att köpa julklappar så vi fick pengar istället.
 
Tips: Jag tyckte då att det var konstigt så jag tog mina pengar på julaftonsmorgonen o slog in dom i matbackar och sen in i presentpapper och skrev "God jul Emilia önskar tomten". När det sen var dags att öppna paketen satt jag där bland alla mina julklappar jätte nöjd o efter varje öppnade paket sa jag "åå en femhundring" osv. Jag blev verkligen jätte glad av att se mina julklappar i olika presentpapper och var jätte spänd på att öppna dom o få se vad som var där i. För jag hade ju glömt bort vilka pengar som låg i dom olika paketen. Smart grej, det kan ni också göra ifall det skulle hända er. Det funkar NÄSTAN lika bra som med vanliga paket.
 

Julklappar

Sitter och funderar på vad man ska köpa för julklappar iår, upptäckte just att jag har rätt många jag vill köpa till så det kanske är bra att lägga undan lite pengar från lönen så jag har råd..
Sen funderar jag självklart också vad jag själv önskar mig, inser att det mest är saker till lägenheten jag vill ha och pengar såklart. Ska försöka klura ut och göra nån slags önskelista. Dock kommer jag självklart att skriva en förhand den 1 december med lillebror, det är tradition!

HJÄLP SÖKES!

Är det någon som vet hur fan jag får in en header till denna design? SNÄLLA HJÄLP!:b

2012.11.13

Hej på er! Vettetusan hur det blir med designen nu när Alex flyttat till England, kanske måste försöka själv (kommer se hemskt ut). Vad har hänt sen sist? Jag har hittat en kompis till Xider, en liten lurvig misse som heter Disney.
Jag är i stortsett arbetslös men kanske håller det på att vända, vi får se, vi får se..

Just nu sitter jag och gör bort lite nödvändiga saker, t.ex skickar in bilder på knäna till försäkringsbolaget för att få lite ersättning osv, ska städa och duscha o pilla på i lägenheten. Jag trivs som fisken i vattnet i denna lägenhet, trots att den är på Hertsön. Snart får vi också en ny säng, eller inte splitt ny utan mammas gamla då dom ska köpa en ny.
Ska bli skönt, vi har tagit båda mina sängar, den från mamma och den från pappa men det är sån nivåskilland så just nu ligger vi i en 120s säng jag, Tobbe och två katter, GAAANSKA varmt.

Det är så mycket vi saknar till lägenheten ännu men det är kul att allt inte går att ordna på en gång, för då har man alltid något att göra. Jag funderar på om jag ska börja sätta upp lite tavlor osv på väggen, vi ska nämligen göra ett collage.. Har dock tappat bort en "skylt" som jag måste hitta, hm..
Nåja, jag får återkomma! Hej så länge.


Disney


<3

 

Vad heter han - Tobias Johansson
Hur träffades ni - På mitt jobb (Coop Arena). Jag jobbade tillsammans med en av hans bästa vänner och vi umgicks, sen frågade Tobbe han om mig o började alltid komma o hämta kaffe av mig på jobbet.
Vad var ditt första intryck - haha, att han var intresserad av mig.
Hur länge har ni varit tillsammans - 2 år den 25e februari
Är ni förlovade - Nej
Bor ni ihop - Ja
Har ni barn - Nej
Har båda körkort - Nej, han har.
Isåfall, vem kör bäst - Han.
Kommer du ihåg er första kyss - Ja, vi var ute o snurra i en bil en söndag, så skulle vi supa ner Eric men det slutade med att jag och min dåvarande kompis blev fulla istället. När vi skulle åka hem så stod vi utanför bilden och skulle säga hejdå. Jag frös som fan så han gav mig en kram och sen efter det blev det en kyss också.
Vem sa "jag älskar dig" först - Egentligen jag, fast alltid då han sov.. Men när vi båda var i vaket tillstånd så var det han.
Vem är äldst - Han.
Vem sjunger bäst - BJag isåfall.
Håller ni i handen på stan - ibland.
Vem fyller först på året - Jag
Hur länge kände ni varandra innan ni började hålla på - 1-2 månader.
Har ni någon speciell låt - Nej, men vissa låtar förknippar jag alltid med han.
Har ni stora framtidsplaner - Nä, men planer har vi men dom är väl inte så stora.
Har ni gråtit i varandras armar - Ja.
Vem lagar bäst mat - Han.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll - Det är olika.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses - Oftast.
Blir ni lätt svartsjuka - Ja
Brukar ni bråka - Ja, tyvärr.
Har du slått till honom någongång - Nej, men spottat han i nyllet och hällt en drink över han.. (hojja.)
Om du bara fick lova honom en sak, vad skulle du lova då - Att alltid finnas vid hans sida.
Ringer eller smsar ni mest - Olika från dag till dag.
Vad är det finaste med han - Svår fråga, finns några alternativ!
Brukar nån av er prata i sömnen - Han, 9/10 nätter.
Hur långt skulle du kunna gå för honom - Så långt det behövs.
Det bästa minnet med honom - Svår fråga..