Tiny Hand eemiliajakobsson -

onsdag

dag efter skellefteå match, sinnessjukt mycket att göra.. Dock är jag ledig imorgon och fredag, gaalet skönt!
snart dags för SHL-derby

jag är hemma fram och tillbaka för ett snabbt ombyte innan det är dags för match mellan Luleå och Skellefteå! biljetterna är slutsålda så det blir ett fullsatt Coop norrbotten arena ikväll, grrrymt. Jag har även ställt upp och ska hjälpa till lite lätt i kiosken, spännande men jag vägrar missa en sekund av matchen!
tisdag morgon

godmorgon! då sitter man på jobbet och idag är det sista lugna dagen denna vecka. ikväll väntas derby då skellefteå kommer och ska försöka slå vårat grymma luleå, spännande! nu ska jag dricka upp kaffet sen är det bara att sätta igång!fick mig ett bästisarmband av loppan som varit i Side :)

tumblr

Jag har skaffat mig en tumblr (klicka på ikonen med ett t i menyn för att spana in den) men jag fattar som vanligt ingenting. Vill få så att det är tre bilder brevid varandra och att dom blir typ lika stora, hur gör man? Någon som kan och vill hjälpa mig?
 
 
 
 

monday morning

godmorgon! halsen är hemsk o ögonen var igen slirvade då jag vaknde.. sitter för tillfället på jobbet o dricker kaffe. gäsp gäsp, jag är trött!


nighty

äntligen landat hemma. jag har galen värk i kroppen och även på vänstra sidan i halsen.. ska jag bli sjuk igen eller vad är det frågan om? hur som helst då jag kom in på bussen som skulle ta mig hem möttes jag av jätte hög tysk musik spelandes ur högtalarna, om man nu kan kalla det för musik det som lät. tanten bakom ratten 55+ såg ut att tycka det var fint iallafall. jag var ensam hela resan o hon spelade högt hela vägen, pratade (läs skrek) i telefonen och vindrutetorkarna gick snabbt och tanten for åt sidan med huvet, allt detta samtidigt som hon körde bussen... jaa jag var en aning rädd! nu har jag precis lagt mig under täcket och inatt önskar jag mig sömn, börjar sakna det nu.. godnatt!the weekend is over..

Jag har shoppat i helgen istället för att förtära alkohol.
Jag blev sjuk i början på veckan och låg i sängen i 3 dygn. Torsdag åkte vi med jobbet till Växjö och åt och drack gott, kollade matchen och fick se Vida arena. Vi åkte med a-lagets chartrade plan, jätte kul!
Var ledig fredag och jag som laddat hela veckan och tänkt att jag skulle dra till med en utgång då det var löning och om jag kände mig friskare, men icket! Jag och Danne åkte in och spenderade några timmar och ett ex antal kronor på nya kläder istället. På kvällen åkte jag sen till Rutvik och sov över hos mina favoriter.
 
Lördag blev det loppis på Arcus med kusin, sen Storheden och ännu mer shopping.
Idag har jag varit och kollat på skotrar och sen tagit det lugnt hos mamma och ska strax åka hem.
Jag har suttit och spanat runt efter lägenheter också då jag börjar bli grymt less på den jag bor i nu. Så otroligt liten, jag som har såååå mycket prylar. Jag menar, från en 4a till en liten liten 1a, comeee oon!
Jag måste hitta mig en större 2a nu alltså... Har knappt plats för mina kläder ens, ouff! HELP ME!
 
 

ny start!

Dags för nystart på bloggen. Jag har precis fått mig en grym design av en väldigt duktig Camilla, STORT TACK!
Förhoppningsvis går det bättre att blogga nu då bloggen i sig är så läcker! 
Wish me good luck alltså! :)