Tiny Hand eemiliajakobsson -

2012.10.24

Två månader kvar till julafton, året har gått riktigt snabbt! För tillfället ligger jag i sängen under dun täcket med katten på magen o myser. Är så sjukligt mätt. Alex ringde o väckte mig kl nio o var här strax efter. Vi åkte sen hem till henne där hon fixa mitt hår o sminkade mig för att sen fota. Bilderna blev super fina, guu att hon är duktig.


2012.10.23

Jag vill verkligen inte kliva upp ur sängen, egentligen måste jag inte det heller men det känns så dåligt att sova bort hela dagen. Idag är det jobb som står på schemat, på coop arena då Luleå möter Tyskland, hoppas det går bra. Hugrig är jag visst, känner jag nu. Dags för mat!


Shine bright like a diamond

Har precis käkat köttfärssås o spaghetti made by Tobbe. Han lyckades väldigt bra, det var fantastiskt gott. Jag har hunnit med o duscha också o nu sitter jag o samlar ork till att måla naglarna, försöker komma på vad det blir för färg o om jag ska ha nå mönster... Svårt det där.


2012.10.22

Tjena! Läget? Jag, loppan o xider ligger alla i soffan under duntäcket o ser SoA o dregglar till Jax! Senare idag ska jag ta hand om mig själv, en dusch, raka benen osv, måla naglarna and so on, you get it! Nåja back to sons :) ciao


2012.10.21

Morrn. Ligger fortfarande i sängen men ska snart stiga upp o äta o sen börja göra mig klar för jobb. Igår efter jobbet kom Alex o hämta upp mig o så for vi o köpte chips o godis sen o snurra i stan ett tag innan vi åkte till mig o såg film. Myskväll. Idag är det kneg igen o sen kommer olivia o ska sova hos oss, som jag längtar! Nu ska jag stiga upp, adjö!


2012.10.20

Gomorron! Gubben o katten ligger fortfarande och sover, jag har varit uppe i en timme och ska strax kila ut till bussen o börja röra mig mot jobbet för ett 9,5h pass.. Igår hade vi så sjukligt med folk o alla blev så galet trötta o förvirrade. Hoppas det inte blir lika mycket idag, fast jag är säker på att det blir det om inte ännu mer.


2012.10.19

Hello! För tillfället sitter jag på Varvet hos Olivia men hon är på jobbet så Rejjo är mitt sällskap. Jag ska o jobba på nån timme o jobbar hela helgen. Fick höra att vi har hamburgertallrik för 39kr i helgen, jag vet vad vi kommer att göra för mål...


2012.10.18

Godmorgon! JAg fick igår ett mms av bästa Alexandra på hur min bloggdesign kommer bli på ett ungefär, och gud vad hon är duktig! Kommer bli mycket roligare att blogga nu. Jag sitter och funderar på vad jag ska blogga om egentligen, har läst igenom arkivet och fan vad det måste vara tråkigt för er att läsa om vad jag gör om dagarna, endast! Men för mig är det ju kul iofs, jag kan gå tillbaka och minnas men jag måste börja skriva om annat också. Frågan är bara... Om vad? Det kanske kommer.
 
Idag kommer i alla fall min kusin och tremänning från Finland och ska vara hos mamma över helgen, men dom ska komma och vara med mig ett par timmar idag, kul!
 
Jag måste bara berätta om min älskade kattunge. När hon kom hit så var hon så rädd. Hon gömde sig hela tiden och fräste om man kom för nära vissa gånger. Men oj vilka framsteg hon gör varje dag. Bara denna vecka har hon börjat komma fram och hålla sig framme, hon har till och med börjat hoppa upp i soffan och lägga sig brevid o mysa. Jag blir så otroligt glad och varm i kroppen när man får uppleva sånt. Hon börjar bli trygg nu. Det är en stor fördel med att ta en katt från kattakuten, man får se framsteg och uppleva saker man inte får i vanligafall med en tamkatt.
 
Hon leker med mig och tobbe, o hon älskar att sova på mit bröst med huvudet nermojjat i nacken/på halsen. Åh, min älskade Xider, i LOVE you!

2012.10.17

Just hemkommen från hockeyn, inte så mycket att göra då det var så lite folk. Jag o kusin promenera dit hurtiga som vi är. Ligger i sängen med en nyvaken katt o bloggar från min iphone. Ohyes har hämtat pärlan idag o köpt världens gulligaste uggle-skal till den. Nu är det dags för en dusch sen blir det en tidig kväll precis som det blivit hela denna vecka.


2012.10.12

Hejsan!!
Känner mig inte alls så pigg o fräsch idag, tror jag håller på att få ögoninflamation också. great.
Ikväll kommer lillasyster Vicky hit för att ha myskväll, det blir tacos, onyttigheter, xfactor och sleep over!
Längtar, nu ska jag in i duschen och se om jag blir nå piggare, ciao!

dags att sova

Nu har vi tapetserat vardagsrummet o fått upp grejer på väggarna, jag är så otroligt nöjd!! Ska visa bilder då allt är på plats. Tv i sovrummet har vi också, otroligt härligt. Nu ska jag sova precis som dom andra två i min lillfamilj gör. Tobbe snarkar brevid mig o Xider ligger på mitt bröst o drömmer o gnisslar tänder.. Alla hennes nerver i ansiktet o tassarna rycker, gogumman<3 godnatt alla ;*




Kemer, Turkiet 2012

Bilderna från Turkiet, bättre sent än aldrig!
 


















































































 

2012.10.02

Tjena tisdag!
Vaknade hyffsat tidigt idag, klev upp och gjorde mig kaffe sen la jag mig med Xider i soffan o såg Hunger games.
Vad tyckte jag om filmen? hmm.. ingen favorit, men inte var den ju dålig heller. Nu har jag iallafall sett den, så ja.
 
Min blogg har senaste veckan handlat mycket om min katt, men fan jag är så såld på katten så ni vet det inte.
Hon gör såna framsteg varje dag. I love my cat!
Nu har jag precis sminkat mig o klätt mig och ska åka och jobba om ca en timme.
Luleå möter Brynäs ikväll, hoppas Luleå vinner och självklart blir det att heja på vårat älskade Luleå (min älskade Fransson). Vi hörs i din börs, okej? Adios.
 
Hur läcker är han inte?;)

2012.10.01

1 oktober nu alltså, fan vad året har gått fort. Snart är det jul igen!?
Måste bara berätta om lördagen, sjukt lyckad kväll! Jag och Tobbe åkte hem till hans arbetskamrat Andreas och hans tjej Alexandra (dom var med i Kronogår förra vintern). Folket börja rulla in och sen var det dags för mig att smaka på kräftor för första gången i mitt liv.. Succé, det var riktigt gott måste jag säga. Festen fortsatte och det blev en jävla massa DANS. Nostalgi musik och nyare, fyfan vad jag hade kul!!!
 
När dom andra åkte till krogen fortsatte jag hemåt istället, katten var själv och jag var så trött. Alex följde med o jag somna typ direkt, hon gjorde också det.
 
Igår då blev det bara att ta det lugnt, ligga i fåtöljen med stortäcket och se film. Jag och Tobbe började också att se säsong fem av Sons of Anarchy, som jag längtat efter det! Men nu efter 3e avsnittet vet jag inte om jag vill se mer (kommer inte sluta att se men hojja).. Till er som inte ser SoA av nån anledning säger jag bara, BÖRJA SE DET! Hoppas nu 5e säsongen blir lika bra som dom tidigare. Jag har så höga förväntningar på seriet så ojoj.
 
Nu då? Jag är ledig från grillen fram till helgen, och imorgon så är det jobb på hockeyn. Nu ska jag ta hand om all disk vi har här (Jag vill verkligen ha en ny fungerande diskmaskin) Sen ska jag spola upp ett bad vilket jag egentligen skulle göra imorse vid åtta då jag steg upp. Ikväll blir det nog att följa med Tobbe och hjälpa Eric och Cassi med flytten till deras nya hem (i'm so happy for you guys). Ska föröska hitta alla kablar till kamerorna så jag kan dra över nå bilder från turkiet osvosv.. Adjö så länge!:)
 
Min älskade älskade älskade Xider!:)