Tiny Hand eemiliajakobsson -

ledig dag!

Hello!
Sitter för tillfället fastklistrad i soffan och gör absolut ingenting.
Började vika in massa kläder i garderoben men slutade rätt snabbt då dom börjar bli fulla och den fjärde garderoben är fortfarande kvar i sovrummet  så jag måste få hjälp att lyfta in den så jag kan fortsätta och kanske bli klar någongång. Vid ett tiden ska jag ut och köra bil med mammsen, sen ikväll är vi ditbjudna på middag.
Imorgon är det dags för arbete igen, 7-14 suck. Egentligen är detta min lediga helg men jag bytte pass med en kollega så jag måste jobba in det. Skönt är det att jag fick ledigt från matchen så jag får vila inför kommande vecka.. Kommer bli KAOS! Nåja nu ska jag sysselsätta mig med nått, TTYL!
 
Fick blommor av gubben igår :)
 
Första sittningen på min tatuering är färdig, längtar tills nästa då den blir klar!
 
 

Äta-vad-jag-vill-dag!

Hello underbara lördag!
Sitter på bussen o väntar på att åka från smedjegatan. Blir jobb idag, därefter gymmet sen o köpa GODIS! Så jävla gott, åååå va jag har längtat.

Ikväll ska jag sova hemma hos mammsen då jag börjar 07.00 imorgon och första bussen går 08.30. Jag som vill sova hemma med min karl o mina små flickor... Nåja det blir nog bra, vi hörs latero!


Freeeedaaag

Äntligen helg!! Not, arbete imorgon 07.00. Jag o gubben sitter o tittar på film i afton (var ett tag sen sist). Paranormal activity 4 fick det bli o jag är fortfarande äckligt rädd.. Slutet sabbade dock hela filmen. Nu hade jag velat se Tarzan faktiskt men det fick bli Snabba cash 2 istället.

Hahahaha hittade en bild o jag skratta då mycket så oj ojj, kvällshumor!


Natti natt

Blev ingen tatuering idag. Jag hade förklarat så dåligt o han hade suttit o pillat ihop en skiss i tre timmar men det blev inte så som jag ville ha. Vi måtta idag o jag fick förklara i detalj, så på måndag blir första sittningen!

Har precis gjort klart min matlåda o nu ska jag packa träningsväskan sen är det dags att sova. Hörs imorgon!


Torsdag

Trött.


Godnatt!

Det är dags att sova, o jag har värk i kroppen. Ingenting som stör mig för det är träningsvärk o jag älskar det.
Cx:en idag var nice, små tungt i magen då jag inte ens kunnat skratta utan att känna av träningsvärken men det gick bra. Är helt slut i kroppen o i skallen, sovit 3 timmar inatt då jag fick nå fnatt igår då jag skulle försöka somna. Fick sån sjuuuk hemlängtan. Längtade efter min gubbe, min skatt, min Tobias. Även fast vi hade setts innan o träffar varandra vaarje dag. Jag tänkte ringa han där vid 01.00 o be han hämta mig men jag tänkte om, han skulle ju upp 05.30 så jag fick hålla ut. Haha vet inte vad som hände jag som tycker det är så mysigt med sleepovers.. Hmm.

Nåja, beställningen från gymgrossisten kom idag. Jag är super lycklig o ännu mer taggad på träning! Gjorde dock direkt ännu en beställning efter att jag betalade denna, woops. Nu är det bara nya träningskläder o skor som ska införskaffas.

Imorgon är det "vilodag", o även dags för TATUEEEEERING! Så nice. Äh, godnatt:)


Wednesday

Onsdag o ledig dag. Sitter för tillfället hos Linn o tar det lugnt. Vi har varit en sväng på Storheden o rantat runt. Blev en ny prydnadsuggla i cement till hemmet, riktigt fin. Köpte även nya gardiner till vardagsrummet och äntligen ett par nya baggie-jeans. Känns ovanligt men skönt o efterlängtat.

Ska även köpa ett till par, mörkare.
Var riktigt kul att prova jeans nu då jag kan ha 2-3 storlekar mindre. Men än är jag långt ifrån mitt mål. Ikväll är det dags för ett CX-pass o därefter åker vi o hämtar vårt paket från gymgrossisten! Då vet ni.


I Rutvik

Hos Linn o Johan o kidsen nu o ser TV, Loli har lagt sig på mig o tokmyser. (Loli e en av deras katter). På gymmet idG blev det spinningcykeln i 40min o 550kalorier. Helt klart nöjd!! Imorgon är det CX-Worx som gäller. Nu är det dags för svenska rivieran o sen Maria o Mindy!


@ work

Sitter o dricker kaffe o chefen glider in med tårta fyfan va jobbigt läge. Imorse när jag kom var kylen igen tejpad. Nån hade blivit less då det fanns två lökpåsar som stank.. Haha!


Godmorgon!

Det är så mysigt att vakna på morgonen då man har 2 små tjejer (katterna) liggandes på en, dock blir det svårare att kliva upp då.

Just nu sitter jag på bussen påväg mot jobbet, är faktiskt inte så jätte trött ändå trots att jag sovit dåligt. Ikväll är det dags för gymmet igen, längtar längtar! Ska kanske sova i Rutvik också igen, hos min bästis Mila.
Nåja, TTYL!


long time no see

Blir mer bloggande nu framöver, ohja!
Ligger för tillfället i sängen nyduschad o ny tränad. Längtar redan till gymmet i morgon. Nu har jag hittat min motivation, jag har börjat sätt upp mål och jag har viljan!!

Blir bättre bloggande imorgon, nu ska jag sova.